2.07.2008 г., 15:42 ч.

Свят 

  Поезия » Любовна
428 0 1

    Свят с лъжи и ранени сърца.

    Път от неизвестното.

   Ранена е душата ми.

    А тръпката се озова до теб.

   Но защо заби нож в мене.

  Не вярвам в този свят.

  Причини ми болка и тъга.

  Съдба и илюзия си ти.

 Погледни ме и започни да ме разкриеш.

Някъде  далече си ти и тръпката изчезна.

 Сълзите се ронеха около твойте.

Раждат се в нощта, когато ми каза сбогом.

Но не бих ти простила излъганите чувства.

 

  

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • постарай се поне малко ритъм да му вложиш, а не да разказваш. следващото такова ще отиде в "проза"
Предложения
: ??:??