10.07.2018 г., 8:51 ч.  

Свят 

  Поезия » Философска
322 0 0

Свят на евтини реклами,
и на искрени лъжи,
Свят във който на измами
красотата се дължи.

 

Свят, първичните инстинкти
в култ издигал векове,
Свят от страхове, енигми,
сътворявал богове.

 

Рай за силни и богати,
нечестен и несправеслив,
Рай във който всеки пати,
докато е още жив.
 

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??