17.09.2020 г., 12:32 ч.

Свят бленуван 

  Поезия » Любовна
431 2 4

Позволѝ ми, любима, в нощта
да целувам и огън да паля.
Говорѝ ми, когато мълча
и когато словесно те галя.

Непознатите мои страни
отключѝ и пуснѝ ги на воля.
Потопѝ се в душата ми ти.
Аз за нежна милувка те моля.

За да пратя тъгата далеч
и усмивка света да огрее,
ще рисувам от своята реч
свят бленуван и вечер ще пея.

Запомнѝ, че обичам те аз
и за теб ще достигна до края!
Ти си моя тегоба и страст
и красива пътека към рая!

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??