3.05.2006 г., 15:14 ч.

Свят На Нещастието 

  Поезия
989 0 3

Добре дошли

в страната, която убива всичките ви мечти.

Тук, където времето стои неподвижно

и смъртта приема хора наред и гледа невинно,

тук, където хората умират, без да са виновни,

и децата плачат за малко внимание,

но няма кой да чуе гласовете им,

всички са твърде заети със себе си.

 

Тук невинните умират за грешките на някой друг.

Тук господ не съществува.

Омраза само тържестува.

Чак сатаната не би могъл да докара света до това положение.

И за това сме виновни ние и само ние.

Алчността и нечестността са често срещани.

Има само едно спасение -

смъртта само може да ни избави от този ад.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Болезнено красива нещастна реалност, изразена по възможно най - тъжния, но точен начин. Респект!
  • тъжно
  • Болка...Много си прав, че адът може би е тук, на земята и ние сме си го направили.
Предложения
: ??:??