16.09.2008 г., 18:57 ч.

Свят от болка 

  Поезия » Друга
730 0 0

 

Ето тук - умиращо от студ дете,

бездомник гладен за жълтица моли.

И ето - малкото момче

отлетялата паричка гони.

 

Война мъжете ни убива,

гладуващите майки плачат,

съпругата сълзи пролива,

докато трупа на мъжа й влачат.

 

В свят от болка аз живея

и не мога да помогна,

за свободата аз копнея,

но дали ще я догоня?

© Девс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??