8.10.2023 г., 15:43 ч.

Сякаш никога не е било 

  Поезия » Пейзажна
213 3 5

Тишина и спокойствие,
хармония, нежен покой.
Няма спомен от бедствие,
сякаш онзи порой,
който вчера съсече земята
не е бил...

Днес кротува водата,
в корените попил
е нейният бяс...

Но когато гневът ѝ човекът събуди
(зная аз)
пак ще дойдат потоците луди...

 

29.09.2022.

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??