- Здравей!
- Здравей!
- Какво си, подскажи ми...
- Сянка.
- Къде си тръгнал, разкажи ми..
- От тук до края на света...
- Вземи ме с теб, вземи ..
- Но хората не могат да летят...
- Но ти без мен не съществуваш!
- А ти пък много се бунтуваш..Роден съм аз от светлина.
- Но сенките са само...сенки...Отломки прашни от реалността!
- Ах ти със твоята материя.. Нима е важна тя?
- О да! Илюзия си ти, виж колко истински съм АЗ!
- Ах! Какво високомерие..Изчерпа моето търпение!
- Върви си сам тогава!
- И това е твоето решение?
- Окончателно и без опровержение!
- Е, хайде де..не сърди..Тръгни със мен и си мълчи..
© Eva Filth Всички права запазени
Поздрави!