26.11.2008 г., 23:08 ч.

Сянката на твоите мечти 

  Поезия » Любовна
803 0 1

Търси ме - пречупена зад твоите очи,
прекършено, аз скърцам със тишината,
танцувам под сянката на твоите мечти,
шепнещи в пламъците на самотата...


Обичай ме - горяща в своето стенание,
захвърлено прегърнала безшумен крясък.
Целувай натрошеното ми дихание,
процеждайки се в моя парещ, тъмен блясък.


Погребвай ме - изгоряла, обичаща на прах,
сълзите вече кожата ми с пръст завиха.
Заравяй смело пълзящия в дъха ти страх,
отивай си... капките време ме отмиха...




04.11.08

© Димитрина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??