14.02.2008 г., 20:25 ч.

Съблазън 

  Поезия » Любовна
1370 0 2
       Съблазън

 

 

Щом усетим нежен допир,

магията билета си е взела.

И като след стихиен дъжд

чувстваме нашта златна орисия.

 

Във всяка вечер, във всеки сън,

очите сами говорят си,

търсят и жадуват се,

искат своята примамка,

своето бездумно изкушение.

 

В белия плик от писмо неизпратено,

скрила се е цялата съблазън,

заедно с всички бели рози без бодли,

създадени от Господ - за теб и мен.

 

Времето тъпчи ни лицето,

прави го все едно и също,

иска от нас да вземе

всичко нежно и човешко.

 

Но ние с теб заедно вървим,

заедно напред, дружно в ритъм крачим,

силно и непобедимо - така че

в теб живея аз, в мен живееш ти.

 

 

Живота общ ние палим,

докоснеш ли ме, ще се разтопиш

от моята магия,

в сластен грях ще съгрешиш.

 

 

С много обич и Честит Свети Валентин!
Твой Кирил.

 

© Кирил Юнаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Но ние с теб заедно вървим,

    заедно напред, дружно в ритъм крачим,

    силно и непобедимо - така че

    в теб живея аз, в мен живееш ти.





    Живота общ ние палим,

    докоснеш ли ме, ще се разтопиш

    от моята магия,

    в сластен грях ще съгрешиш.

    !!!!!
  • Прекрасно посвещение Поздрав за теб и за музата ти
Предложения
: ??:??