Съблечи ме от въпросите отровни...
С годините разяждащи - Неистово!
От старите любови...
Висящи още на простора!
Съблечи ме от напоените стени...
Пропити със сълзи солени.
От времето ме съблечи...
И ново сътвори - Безоблачно!
© ДРУГА Всички права запазени