12 ene 2011, 18:40

Съблечи ме... 

  Poesía
971 0 4

Съблечи ме от въпросите отровни...

С годините разяждащи - Неистово!

От старите любови...

Висящи още на простора!

Съблечи ме от напоените стени...

Пропити със сълзи солени.

От времето ме съблечи...

И ново сътвори - Безоблачно!

 

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??