Jan 12, 2011, 6:40 PM

Съблечи ме... 

  Poetry
1106 0 4

Съблечи ме от въпросите отровни...

С годините разяждащи - Неистово!

От старите любови...

Висящи още на простора!

Съблечи ме от напоените стени...

Пропити със сълзи солени.

От времето ме съблечи...

И ново сътвори - Безоблачно!

 

© ДРУГА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??