5.12.2013 г., 22:21 ч.

Събрах всичките си думички 

  Поезия » Любовна
459 0 0

Събрах всичките си думички

Събрах всичките си думички.
Дадох им смисъл. Мечти. И вяра.
Дадох им усещания. И чувства.
Дадох им теб и мен. И нежност.
Дадох им топлина. Ласка. И сълза.
Получи се думичката :  ЛЮБОВ. 

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??