31.10.2017 г., 14:12 ч.

Събудете се хора... 

  Поезия » Гражданска
666 5 6

Събудете се хора


Има много любов.
Пее, ражда се , диша и свети
И прелива във всеки,
Ето аз съм готов
Да раздам и на други планети.

Ще я пратя по вятъра
Той в морето отвред
Ще издигне вълнѝ до луната
А от там тези капчици
С любовта ми към теб
Ще отскачат отвъд светлината.

Там където е тъмно
да избухне зора.
Да узрее роса във тревата.
Сутринта да заплаче
Каменната гора,
Със поникнало цвете в скалата.

До тогава случайно
Ако тук падне мрак
и смени тишината със крясък,
ще се върне тогава
ненадейно без знак.
Любовта дето пратих нататък.

© Бисер Бойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??