Събуди се - в тъмата
се разгарят звезди.
Пак се ражда душата ти -
и променяш се ти.
Събуди се - в небето
грейва слънцето пак.
Пеят птици в полето...
И се стапя тоз мрак.
Осъзнай се, смири се.
Изпълни се с любов.
В тоз момент събуди се -
ти си вече готов.
И кажи сега "сбогом"
на познатите неща.
В теб гори силен огън -
и е с теб вечността.
Твоят сън вече свърши.
И те чакам отвън.
Аз съм - твоето бъдеще.
Твоят сън... не е сън.
© Стефан Янев Всички права запазени