Oct 31, 2013, 10:04 PM

Събуди се 

  Poetry
278 0 0

Събуди се - в тъмата

се разгарят звезди.

Пак се ражда душата ти -

и променяш се ти.

 

Събуди се - в небето

грейва слънцето пак.

Пеят птици в полето...

И се стапя тоз мрак.

 

Осъзнай се, смири се.

Изпълни се с любов.

В тоз момент събуди се -

ти си вече готов.

 

И кажи сега "сбогом"

на познатите неща.

В теб гори силен огън -

и е с теб вечността.

 

Твоят сън вече свърши.

И те чакам отвън.

Аз съм - твоето бъдеще.

Твоят сън... не е сън.

© Стефан Янев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??