СЪБУДИХ СЕ
за феята от приказките М.Д.
Събуждам се
и изгрева на слънцето
ме влюбва в теб отново.
Кристалносиньото небе
ми напомня за очите
и за оня топъл поглед,
от моменти във които
усещам топлината
на сърцето ти.
Докосването е божествено.
Чувствам тялото си като облак
леко и ефирно,
летим
и сливаме се
като капки от дъжда
в поток от безграничната любов на чувствата ни.
Светът изчезва,
приглушен от шепоти
напомнящи ми музика.
Обичам те, събуди ме.
© Митко Донев Всички права запазени
Нежно, ефирно... и пак нежно...
Много ми хареса!!!
Поздравления!
(тук може би трябва да го оправиш - "... безграничната любов на чувствата ни", вероятно техническа грешка