Aug 8, 2014, 8:38 PM

Събудих се 

  Poetry » Love
663 0 1

СЪБУДИХ СЕ

за феята от приказките М.Д.

 

 

Събуждам се

и изгрева на слънцето

ме влюбва в теб отново.

Кристалносиньото небе

ми напомня за очите

и за оня топъл поглед,

от моменти във които

усещам топлината

на сърцето ти.

Докосването е божествено.

Чувствам тялото си като облак

леко и ефирно,

летим

и сливаме се

като капки от дъжда

в поток от безграничната любов на чувствата ни.

Светът изчезва,

приглушен от шепоти

напомнящи ми музика.

Обичам те, събуди ме.

© Митко Донев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Оооо, това е много хубаво!
    Нежно, ефирно... и пак нежно...
    Много ми хареса!!!
    Поздравления!

    (тук може би трябва да го оправиш - "... безграничната любов на чувствата ни", вероятно техническа грешка
Random works
: ??:??