12.11.2007 г., 16:48 ч.

Събуждам се 

  Поезия
820 0 21
Събуждам се в ръцете ти,
с докосване... въздишка,
кафе в любима чаша...
от кожата с целувки
блаженството отпивам,
а утрото за първи път
наистина е наше...
Събуждам се в ръцете ти
от пареща целувка
и вдишвам аромата
на истинска любов,
говорят ми очите ти,
шепти ми и сърцето,
че този миг е истински.
... сега си само мой.

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??