18.03.2010 г., 20:07 ч.

Събуждане 

  Поезия
409 0 5

Събуждаш се

и светят в мене върховете ти

облени в светлини

красива

и сурова си

а погледът блести

от истини

със страст и нежност

ме разлистваш

и извайваш ти

Събуждам се

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??