16.08.2017 г., 8:04 ч.

Събуждане 

  Поезия » Друга
389 1 0

 

 

 

Събуждане

 

Събуждаш се уморен.

Бързаш по навик да правиш нещо,

да стигнеш някъде.

Най-краткият път към себе си

е отрязан

и тъне в плевели,

в паяжини с паяци.

Сновеш в деня си,

разфасован от хиляди мисли,

кълвящи,

отлитащи.

 

Събуждаш се,

за да сънуваш наяве

кошмари на лутане.

Събуждаш се уморен,

сякаш не си спал.

Сякаш си търсил

пътя към себе си

в лабиринта от страх

и навици.

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??