19.03.2021 г., 4:06 ч.  

Събуждане 

  Поезия » Гражданска
299 0 0

И на изток и на запад,
всички само лапат, лапат,
ценните си идеали,
във менюто са събрали.

 

Лицемерието в мода,
се превърна за изгода,
култ към своя егоизъм,
връх във днешния цинизъм.

 

Събуди човек разумен,
без душата си изгубен,
със красиви празни фрази,
води този, който гази.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??