Да бъда твой най- верен почитател
сърцето неизменно го желае.
Душата ми чете те и мечтае,
защото аз съм влюбен в теб читател.
Събуждаш в мен любовния мечтател
и същността ми нежно се старае
едната обич силно да сияе,
да вярваш, че съм истински приятел.
В стиха ти чувствам свежата надежда
и всеки ред изящно ме опива
със чудотворен, сладък аромат.
За светове разцъфващи проглежда
животът ми и красота открива...
За мен си приказната благодат.
© Асенчо Грудев Всички права запазени
Благодаря ти, Зигфрид!