20.11.2009 г., 20:34 ч.

Съдба 

  Поезия » Любовна
430 0 2

Хората наричат го живот. 

Други наричат я съдба.

Аз наричам го любов.

Отричам се от таз съдба.

Ако отсъства любовта,

не искам такъв живот.

Щом е празно моето сърце,

щом в живота няма щастие

и пълно с любов сърце.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??