Nov 20, 2009, 8:34 PM

Съдба 

  Poetry » Love
432 0 2

Хората наричат го живот. 

Други наричат я съдба.

Аз наричам го любов.

Отричам се от таз съдба.

Ако отсъства любовта,

не искам такъв живот.

Щом е празно моето сърце,

щом в живота няма щастие

и пълно с любов сърце.

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??