4.07.2010 г., 1:40 ч.

Съдба 

  Поезия » Философска
510 0 0

 

                                        СЪДБА!

 

                   Родих се във бедност, живота бе труден,

                   в съдбата се сблъсках, в живота абсурден.

                   Учих безспирно, за отговор жаден,

                   и въпреки всичко останах си гладен.

 

                   Сърцето боли ме, съдбата надвива,

                   държавата смуче и бавно убива.

                   Трудя се морно, потта ми тече,

                   но всичко нахалост, оказва се, е.

 

                   Животът отмина и аз осъзнах,

                   че той всъщност е нива и аз го ора.

                   Плодът, който поникна, друг го обра,

                   за жалост така е - просто съдба!

© Борислав Асенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??