СЪДБА!
Родих се във бедност, живота бе труден,
в съдбата се сблъсках, в живота абсурден.
Учих безспирно, за отговор жаден,
и въпреки всичко останах си гладен.
Сърцето боли ме, съдбата надвива,
държавата смуче и бавно убива.
Трудя се морно, потта ми тече,
но всичко нахалост, оказва се, е.
Животът отмина и аз осъзнах,
че той всъщност е нива и аз го ора.
Плодът, който поникна, друг го обра,
за жалост така е - просто съдба!
© Борислав Асенов All rights reserved.