4.02.2011 г., 16:04 ч.

Съдба 

  Поезия » Философска
954 0 2

Подхлъзвам се...

падам, ставам 

и пак продължавам...

раняват ме...

плача, но не спирам да вървя...

преплувах и този океан... 

прекосих и следващата долина...

преместих поредната планина...

и днес научих нещо...

и днес спечелих война...

© Натали Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??