Подхлъзвам се...
падам, ставам
и пак продължавам...
раняват ме...
плача, но не спирам да вървя...
преплувах и този океан...
прекосих и следващата долина...
преместих поредната планина...
и днес научих нещо...
и днес спечелих война...
© Натали Иванова All rights reserved.