21.06.2006 г., 21:23 ч.

СЪДБА 

  Поезия
601 0 3

Едно момиче срещнах аз

и мигом влюбих се тогаз.

С нейните шоколадови очи

ума и разума ми заслепи.

 

Труден път е извървяла,

много мъки преживяла,

но сърцето ми изгаря,

в този миг да я погаля.

 

Не се страхувай,

няма да боли,

щом се слеят

нашите души.

 

В този свят жесток

аз ще бъда бог,

а ти богиня,

и ще властваме двамина.

 

И нека заиграем

в ритъма на любовта,

и от радост да запеем,

че съдбата ни събра.

 

Нека волята ми бъде и пребъде,

защото аз така избрах,

с тебе двамата да живеем

и да станем в миг на прах.

 

Бъдещото поколение

прахта ни ще разпръсне

и чрез тяхната тъга,

ние ще отидем в света на вечността.

 

Там аз ще ти прошепна

колко много те обичам

и след кратка палава целувка,

ще потънем в забрава.

 

                                                                                                                                 ПОСВЕТЕНО НА НАИ-СИМПАТИЧНОТО МОМИЧЕ,  КОЕТО СЪМ СРЕЩАЛ

                                                                                                                                                                                  

                                                                                                                                                                           МАРИЯ ПЕТРОВА

 

 

 

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??