4.06.2008 г., 20:17 ч.

Съдба 

  Поезия » Любовна
757 0 4
Седя самотен в тази тъмна нощ,
в небето се взирам и теб съзирам,
твоето красиво лице
как милваха мойте ръце,
твойте коси прекрасни
как галеха ме - страстни...
Защо всичко свърши така?
Явно, съдбата го пожела,
винаги ще те обичам
и в любов ще ти се вричам,
искам да запомниш това -
ти си в моята душа!

© Светослав Щерев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??