29.08.2018 г., 11:50 ч.

Съдба 

  Поезия
484 0 2

На теб ще посветя следващите редове,

защото живота си не мога,

понеже времето плете съдбите,

а твоята остави паяжинка тънка,

появата ти беше кратка,

но след теб дирята, посяла болка е дълбока и преминава през средата на сърцето ми. Боли. Наистина боли, но в живота болката е може би полезна. 

За да ни смири. 

 

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??