10.08.2021 г., 10:17 ч.

Съдба 

  Поезия
323 1 7

- Какво да ви кажа? Съдба е!

Каквото е писано, това е!

- Дали? А, моята воля?

Мойте усилия! Сълзи и пот?

Какво ли тука да говоря

за собствения си живот?!

Може да имаме път начертан,

със всевъзможни завои!

Но, аз си имам вариант избран,

от планираните стъпки мои!

 

Съдбата е рамка, в която ние рисуваме собствена картина.

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??