13.08.2007 г., 10:32 ч.

Съдба или... 

  Поезия
886 0 10
Не се страхувам
да те обичам.
Не се плаша
от твоето не.
Ето, ти си мой
и аз не отричам,
че владееш моето сърце.
Съдба ли е или надежда свята,
че те срещнах, мили мой?
Не зная, но не се страхувам да призная,
че дори разума ми е твой!
Не се страхувам
да ме видиш истинска.
Не се плаша
да бъда щастлива жена.
Любовта струи и ме изпълва
и пак заради нея и тази нощ не спя.
Съдба или чувства силни?
Обич? Нежност? Страст?
Зная, че чувствата ми са свидни
и имат над мен необикновена власт.
Не зная дали съм добра или коварна,
залужавам ли всичко това?!?
Аз зная, че със теб съм все по-жадна,
да открия какво е любовта.



                                                        "Съдбата помага на смелите"  Вергилий

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??