1.11.2019 г., 17:41 ч.

Съдба2 

  Поезия » Хумористична
349 0 0

Тъкмо се усмихне и пак се намръщи,
мъката преследва на работа и в къщи.

 

Кой ли го ориса на съдба такава,
повече да взема отколкото дава?

 

Първо на приятел подаде ръката,
после ще полее масло във краката.

 

Тъкмо се усмихне и пак се намръщи,
мъката преследва на работа и в къщи.

 

Гости ще покани виното ще купи,
вместо да нахрани някъде ще "чупи".

 

Кой ли го ориса на съдба такава,
повече да взема отколкото дава?

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??