Тъкмо се усмихне и пак се намръщи,
мъката преследва на работа и в къщи.
Кой ли го ориса на съдба такава,
повече да взема отколкото дава?
Първо на приятел подаде ръката,
после ще полее масло във краката.
Тъкмо се усмихне и пак се намръщи,
мъката преследва на работа и в къщи.
Гости ще покани виното ще купи,
вместо да нахрани някъде ще "чупи".
Кой ли го ориса на съдба такава,
повече да взема отколкото дава?
© Рот Кив All rights reserved.