4.12.2019 г., 10:15 ч.

Съдбата 

  Поезия » Любовна
493 1 0

 

Съдбата

 

Моля се да бъдеш ти до мен!

Искам го! Желая го! Мечтая!

И така да бъде всеки ден!

Всеки час и всеки миг до края!

 

Искам да си там, на края ти!

Весела, безгрижна и щастлива.

Със усмивка мен ме изпрати!

Изпрати ме хубава и жива!

 

Нека да запомня твоя глас!

Образът ти сили ще ми дава!

С мен ще взема спомена за нас!

А на теб оставям незабрава.

 

Сложно е! Животът не греши!

Никой не е вечен на земята!

Разни хора-хиляди съдби!

Любовта е път към светлината!

 

Всеки има своя миг щастлив.

Всеки има своята Голгота.

Животът е докато ти си жив!

И любовта умира със живота!

 

Бъди щастлива и бъди.добра!

Животът и без мене продължава!

Това била е нашата съдба!

Всеки своята си заслужава!

 

02.12.2019 г.

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??