16.07.2011 г., 16:13 ч.

Съдбата 

  Поезия » Философска
754 0 2

Съдбата, казал е един поет,
била безмилостна, жестока.
А, всъщност, тя е път, избран от теб,
преди да се родиш и толкоз.

 

Дали трагична ще е тя 
или пък ще е тя щастлива,
помни, че избор е това, 
Твой - не на някаква си сила.
 
Проблем, обаче, с паметта 
заражда се и те тормози
защо избрал си днес "това",
а не букет разкошни рози.

 

А отговора знаеш само ти

и скрил си го ти сам от теб самия.
Навън не пробвай, не търси.
Повярвай ми - той в теб се крие.

© Алексей Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??