19.03.2018 г., 22:25 ч.

Съдбата не разделя... 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
627 1 4

Съдбата не разделя...

 

И как да не те обичам, живота обичаш...

рисуваш светулки, светлина в тунелите...

И какво да правя сега, когато си далеч...

знай че в сърцето ми оставаш да обичаш...

 

Няма никакво значение разстоянието...

само то може да ни отведе към мечтите...

И накрая, когато се завърнем сбъднати...

ще се усмихнем на мига, в който тръгнахме...

 

Не знам как да те забравя, просто не знам...

Знам само че те обичам, че слънцето си ти...

и на хиляди километри, един до другиго сме...

прегърнати в копнежа и делата на мечтите...

 

Ще те чакам и ще изграждам всяка стъпка

ще изпълня със смисъл дъха, който трепти...

когато се обича така, не съществува времето...

в живота приказката няма край, има начало...

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

За миговете, когато сме далеч от най - близките си..., но всъщност се намираме по - близо от всякога, защото даваме път и възможност на мечтите...Съдбата не разделя, когато сърцето обича и лети несломимо...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??