6.08.2009 г., 13:15 ч.

Съдбовна съм 

  Поезия » Любовна
722 0 4

Сърдечността ми – тежко бреме,

бог един ми е свидетел на скръбта,

пресътворил в образа ти мене -

превърна ме в твоята сълза.

 

Не искаш плачейки да ме загубиш,

ала боли – заседнала съм в теб,

съдбовна съм, и нежно пак ме любиш -

лъжовна съм, ала съм твоя лек.

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??