9.04.2018 г., 21:20 ч.

Съдбовни 

  Поезия » Философска
751 0 1

болките – от Бог

изпитани – съдбовни

и в душите ни

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Великден »

16 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??