5.01.2020 г., 22:44 ч.

Съдбовност 

  Поезия » Любовна
596 0 2

Твоя бях до невъзможност!
Твоя бях, но не разбра -
всичко между нас е много сложно,
и всяка радост има си цена.

 

И грешна бях до безусловност!
И блудница нарече ме света...
Но може ли любов да е греховна
щом бият в ритъм двете ни сърца!?

 

Това наричам аз съдбовност,
когато срещнем се със теб в нощта
и хиляди звезди блещукат безразборно,
а две души откриват своя бряг!

 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??