Съгласни
представи си как ме изпращаш
описвай ме само със гласни
не че нещо ще откриеш
но преди да потънат
в катрана
Мислите цъфтят различно
целувка и край и после отново
в промеждутъка всичко после пак аз
в това време къде съм
представи си как ме изпращаш
нейде където присветва умът
и там в промеждутъка където всичко е друго
ще бъда съгласен
© Васил Витанов Всички права запазени