22.04.2019 г., 0:10 ч.

Съгреших 

  Поезия » Друга
285 0 0

Моля ти се мой, Боже за едничко, 
помогни ми, мъката си, аз да преодолея,
съгреших пред теб във всичко,
прости ми, за да мога да живея. 

Трудно ми е и грехът признавам, 
моля те да ми простиш, 
покайвам се и го оставам, 
искам ти да ме спасиш. 

Не ме осъждай, дай ми сили, 
с греховете да се справя, 
моля ти се Боже мили, 
промени ме, за да се поправя. 

Грешница съм аз голяма, 
моля те помилвай мен, 
чакам помощ и промяна, 
вярвам че ще стане някой ден.

От греховете мои, ще ме обърнеш, 
с любовта си, тъй голяма, 
ти отново пак ще ме прегърнеш
и никога да ме оставиш, няма!

Съгреших пред тебе, Боже знам,
моля ти се Господи Исусе, пожали ме, 
и всичко аз от себе си, ще дам, 
само моля ти се, промени ме. 

Моля те, недей към мене да мълчиш, 
съгреши пред тебе много, зная, 
но вярвам че ще ме спасиш
и с теб ще бъда, аз до края!

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??