23.01.2011 г., 19:43 ч.

Съхранение 

  Поезия » Друга
565 0 5

Да се почувстваш сам в тълпата,
невидим за приятели дори.
Когато пълна е душата
и няма с кой да сподели...
Дошло е време - събери багажа:
парчета изкрещяна тишина,
сЪлзи във веселието раждани,
стъпките на ехото в нощта
и думите в стените вграждани.
На огъня искрящата съблазън
с бутилка вино изгаси...
Но тръгнал...

най-стръмната пътека запази!
Да може, върнеш ли се някога,
постигната цел да оцениш.

http://www.youtube.com/watch?v=k-ImCpNqbJw&feature=player_embedded

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??