28.01.2020 г., 15:10 ч.

Съжаление 

  Поезия
386 0 2

Някъде около момента, 

в който вече няма смисъл, 

вълните на желанието

се отдръпват от брега си. 

Усещането за досадно провинение

напира на грамади и ронливи буци.

Закопчава  догоре ризата от съжаление, 

непрана от последния си срам, 

изцапана с фалшиво поощрение,

стои по мярка, като за в калта.

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??