13.03.2009 г., 1:24 ч.

Съжалявам 

  Поезия » Друга
669 1 1


Съжалявам, но не мога да обичам насила.
Да целувам нежелани устни.
Съжалявам, че теб ранявам...
Но не мога всеки да желая.
Моето сърце е в блен от друг!
По който страдам ден и нощ...
Съжалявам, че теб ранявам...

Този, който любов ми подарява.
Но не мога всеки да обичам!
Такъв е животът...
Съжалявам, че те наранявам.
Но аз обичам друг!!

 

© Елизабет Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??