12.05.2013 г., 16:53 ч.

Съжалявам... 

  Поезия » Любовна
927 1 3

 

Съжалявам, че се влюбвам.

Всеки път съжалявам.

Съжалявам, че погубвам

красотата на безразличието!

Съжалявам, че съм искрена,

съжалявам, че ти вярвам.

Съжалявам, че съм истинска,

съжалявам, ако те натоварвам.

Съжалявам, че съм излишна,

съжалявам, че съм никоя.

Съжалявам като стана предишна,

съжалявам, че вечно съм ничия!

Съжалявам, че ме нараняват,

съжалявам, че всичко давам.

Съжалявам, че ме предават,

съжалявам, аз просто съжалявам!!

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??