27.07.2012 г., 8:37 ч.

Съжалявам* 

  Поезия » Любовна
819 1 3

Съжалявам, че не можеш да ме разбереш,

съжалявам, че не можеш мисли да четеш.

 

Не можах да бъда тази, която ти избра.

Нямах накъде повече да се променя...

 

Съжалявам най-вече, защото не можахме...

Съжалявам, че заедно не остаряхме.

 

Съжалявам, толкова различни не бяхме,

но, уви, съжалявам, че се променихме...

 

Съжалявам, че и аз такава бях.

Съжалявам, че и аз не те разбрах.

 

Може би не е било писано да бъдем заедно,

но ти винаги ще бъдеш с мен едно...

 

© Кети Станкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??