29.01.2008 г., 14:19 ч.

Съжалявам... а ти? 

  Поезия » Любовна
930 0 2
 

  Съжалявам, че за мен мислиш нощ и ден.

  Съжалявам, че прегръщайки нея, виждаш мен.

  Съжалявам, че си безпомощен да ме имаш и затова ме намразваш.

  Съжалявам, че ти е кофти, когато се смея (но и без теб живея).

  Съжалявам, че тя не е като мен.

  Съжалявам, че не поиска да те направя щастлив.

  Съжалявам, че разруши с лекота приятелството ни.

  Съжалявам... а ти?

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??